Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bekijk alle ruimtes

Expo

Een ruim plein met prachtig uitzicht over Arnhem en toegang tot het Panoramaterras. Je kunt deze ruimte gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk aan een tentoonstelling, relatiedag of misschien wel een pop-up store. Afhankelijk van opstelling is de ruimte geschikt voor 30 tot 100 personen. De expo is al te huur voor €395,- per dagdeel. Bel gerust om je wensen met ons te bespreken. We denken graag met je mee om van jouw evenement een succes te maken!

Persoonlijk contact

Iedere evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Persoonlijk contact om samen iets moois te organiseren, is hierbij altijd onze uitgangspunt.

Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons contact zorgen we voor een prijsopgave.
Bel gerust met onze medewerkers op 026 - 35 43 521 of mail naar verhuur@rozet.nl.

NB: Voor evenementen met een maatschappelijke doelstelling geldt in sommige gevallen een aangepast tarief.

€ 395,- per dagdeel (excl. btw)

tot 150 personen