Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bekijk alle ruimtes

Muzieklokaal (middelgroot)

Rozet bruist van creativiteit en dat merk je in onze educatieve ruimtes. Op de 4e en 5e verdieping vind je onze muzieklokalen en bandruimtes. De lokalen zijn Type A of C geïsoleerd. Instrumenten nodig? In overleg met de Muziekschool van Rozet is het huren van instrumenten mogelijk.

Persoonlijk contact

Iedere evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Persoonlijk contact om samen iets moois te organiseren, is hierbij altijd onze uitgangspunt.

Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons contact zorgen we voor een prijsopgave.
Bel gerust met onze medewerkers op 026 - 35 43 521 of mail naar verhuur@rozet.nl.

NB: Voor evenementen met een maatschappelijke doelstelling geldt in sommige gevallen een aangepast tarief.

€120,- per dagdeel (excl. btw)

tot 20 personen

47 - 54 m2

Rozet heeft 5 middelgrote muzieklokalen:

4.01 = 47 m2
4.13 = 55 m2
4.15 = 54 m2
4.17 = 53 m2
4.21 = 54 m2

De middelgrote lokalen bevinden zich allemaal op de vierde verdieping van Rozet en bieden ruimte aan 15 tot 20 personen. De lokalen zijn voorzien van een geluidsinstallatie. Je huurt een van de vijf lokalen voor slechts €120 per dagdeel*.

*De prijs betreft een maatschappelijk tarief. Voor de meeste organisaties, zelfstandige muzikanten en docenten die gebruikmaken van de educatieve ruimtes, geldt dit maatschappelijke tarief. Ben jij een organisatie met een commerciële doelstelling? Dan geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op met Rozet via verhuur@rozet.nl of 026 - 35 43 521.