1. Home
  2. Zakelijk

Creatief vergaderen

Een culturele omgeving werkt inspirerend. Van een sneldichter die de notulen van de vergadering verdicht tot een collectie boeken die we over jouw thema's verzamelen in de bibliotheek. Kunstenaars, tekenaars, schrijvers, fotografen… ze geven jouw boodschap verdieping. En dat geeft pas echt ruimte!

Een vergadering organiseren kan in een van onze unieke ruimtes. Ook hebben we voldoende inspirerende ruimtes om plenair te starten, waarna je je kunt verspreiden over verschillende ruimtes.

Creatieve aanvulling

Een creatieve klankworkshop aanvullend op je vergadering? Bij Rozet hebben we alles in huis! We bespreken graag met je het doel van jouw bijeenkomst, zodat we tot een mooie creatieve aanvulling kunnen komen. Omdat iedere bijeenkomst anders is, hebben we geen standaardpakketten. We denken graag met je mee.

Lekker eten & drinken

Samen eten en/of drinken verbindt. Of je nou samen wilt ontbijten, lunchen of dineren: in Rozet is alles mogelijk. We werken hierbij samen met onze partner Momento. Met liefde voor eten bereiden zij overheerlijke seizoensgerechten. De mogelijkheden zijn legio en helemaal af te stemmen op jouw wensen. We bespreken het graag met je.

Centraal in Arnhem

Rozet is centraal gelegen in het hart van de binnenstad Arnhem. Het centraal station van Arnhem ligt op vijf minuten loopafstand van het Rozet gebouw en er stopt een bus op steenworp afstand. Ook voor bezoekers met de auto zijn we goed te bereiken. Parkeren kan in de Rozet garage, tegenover ons gebouw. Wil jij of een van je gasten overnachten? Dat kan bijvoorbeeld bij Holiday Inn, naast het Rozet gebouw.

Wij denken graag met je mee

Meteen contact met een van onze adviseurs? Wij helpen graag om jouw bijeenkomst compleet te maken. In één telefoontje is alles geregeld.
Bel ons op: 026 - 354 3521