Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk

Klankworkshop

Samenwerken als een orkest! Training en coaching met klinkend resultaat! Een inspirerende en wervelende klankworkshop waarin je werkt aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. “In een paar uur spel leer je meer van iemand dan in een jaar conversatie!”

Wat ga je doen?

Je werkt bij deze workshop door middel van muziek aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Met verschillende instrumenten – en eventueel ook je stem – ga je individueel of in groepsverband aan de slag. Door samenspel en/of dirigeren werk je aan jouw persoonlijke doelen: inspirerend leidinggeven, constructief samenwerken, steviger in je schoenen staan, beter communiceren door afstemming.
De muzikale vormen worden afgewisseld met reflectie door gesprekken, individuele opdrachten of andere vormen.

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor groepen en teams die op een uitdagende en speelse manier serieus willen leren en zich willen ontwikkelen. De workshops worden ontwikkeld op basis van de vraag en zijn dus op maat gemaakt.

Wie is de docent?

De workshop wordt gegeven door Joep Everts, drijvende kracht achter de organisatie Klanklichaam. Joep is professioneel slagwerker (onder meer bij Het Gelders Orkest), theatermaker en trainer/coach. Naast zijn muzikale ervaring volgde hij diverse opleidingen: trainer met hart en ziel, NLP-practitioner, ITIP 3-jarige opleiding en tal van workshops en seminars. Zijn missie is mensen te verbinden, met zichzelf en anderen, om zo een bijdrage te leveren aan een harmonieuze en evenwichtige wereld.

Wat zijn de kosten?

Dat hangt af van de grootte van de groep, de tijdsduur en de gebruikte instrumenten. Klanklichaam werkt naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden op maat: van een tussentijdse energizer tot meerdere dagdelen. Een gesprek is onderdeel van de workshop om vraag en aanbod zo optimaal mogelijk af te stemmen.
Een unieke workshop met een duur van 1 tot 3 uur, inclusief catering naar keus en huur van een ruimte in Rozet, is bij de prijs inbegrepen.

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met verhuur@rozet.nl.