Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk

Ondernemer uit Arnhem? Kom in actie op 6 april!

Kom in actie met je collega's en/of relaties en laat zien dat je als ondernemer supporter bent van 'Arnhem Plasticvrij?'. Samen opruimen en tegelijkertijd met elkaar plezier hebben en verbindingen aangaan. 

Langs de Rijn en in de binnenstad ligt veel zwerfafval.  Op zaterdag 6 april steken we samen de handen uit de mouwen en ruimen we het afval langs de Rijn op. Doe je mee?

Team en/of relatiebuilding

Op zaterdag 6 april steken we samen de handen uit de mouwen en ruimen we het afval langs de Rijn op. Speciaal voor ondernemers hebben we een team- en/of relatiebuilding arrangement.

Met een sponsorbijdrage van € 250,- draag je bij aan 'Arnhem Plasticvrij?'. Naast een leuke en leerzame dag ontvang je als organisatie:

  • Naamsvermelding op de website en social media
  • Speciaal 'Arnhem Plasticvrij?' T-shirt
  • Teamfoto
  • Schitterende foto van fotograaf Jack Tillmanns

Aanmelden?

Geweldig! Meld je aan via astrid.albers@rozet.nl of ayse.yildiz@rozet.nl. We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen.