Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Partnerschap

Word sponsor en/of vriend!

De activiteiten van Rozet zijn voor een groot deel afhankelijk van de steun van sponsors en vrienden. Een gift is dan ook meer dan welkom. Rozet is een non-profitorganisatie met ANBI-status: je donatie is fiscaal aftrekbaar.

Vriend worden? Als vriend steun je Stichting Rozet al met een jaarlijkse bijdrage van €150. Mail zakelijk@rozet.nl met je contactgegevens en het bedrag dat je jaarlijks wilt bijdragen.

Waarom sponsor en/of vriend worden?

De voordelen op een rij:

  • Naamsbekendheid: Vergroot je naamsbekendheid bij je doelgroepen(en). Samen met Rozet kun je jouw doelgroep(en) gerichter bereiken;
  • Herpositioneren: Stel je merk bij je doelgroep(en) in een ander daglicht;
  • Verkoop: Verhoog de verkoop van je product en/of dienst;
  • Onderscheidend: Onderscheid je van je concurrenten;
  • Verbinden: Verbind je merk aan een doel en/of missie waar je klanten veel waarde aan hechten.
  • En last but not least: Je steunt Stichting Rozet en daarmee een goed doel (ANBI-status). Jouw bijdrage maakt het mogelijk om onze ambities op het gebied van taal, kunst en erfgoed waar te maken. 

Uitgelicht Eventpartner Mode in Rozet

De modemaanden in Rozet trekken meer dan 10.000 bezoekers. Word eventpartner! Zo is je bedrijf extra zichtbaar tijdens de Mode-maanden juni en juli in Rozet.

Het aansprekende event heeft een uitgebreid programma rond educatie, duurzame mode en identiteit. Ontwerpers, burgers en professionals ontmoeten elkaar. Ze wisselen van gedachten over de uitdagingen in de fashionindustrie en ontdekken nieuwe strategieën.

Sponsormogelijkheden

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden die allerlei kansen bieden.  

Je kunt kiezen uit diverse projecten en programma’s om bij te dragen. De voorbeelden zijn legio.

We bespreken graag de mogelijkheden met je. Bel of mail Caroline Verweij, Rozet Zakelijk, e-mail caroline.verweij@rozet.nl of telefoon 06-19965645.

Exclusief voor sponsoren

Speciaal voor vrienden en sponsoren organiseren we op 6 juli 2019 een exclusieve modeshow ‘Story to Tell’ en een meet & greet met de ontwerpers. Voor de fashionshow worden de Historische Kelders omgetoverd tot een catwalk.

Story to Tell

Bekijk ook de speciale bedrijfsavonden tijdens dit event!