Vitesse website vierkant bovenbalkVitesse bestaat op zondag 14 mei 125 jaar. Een rijke geel-zwarte voetbalhistorie met vele memorabele momenten. In samenwerking met Rozet en gemeente Arnhem presenteert Vitesse de expositie ‘125 jaar Vitesse’. Een bijzondere tentoonstelling over de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub.

De expositie wordt woensdag 24 mei feestelijk geopend voor iedereen. Bezoekers kunnen de expositie tot en met vrijdag 8 september bekijken op de vijfde verdieping van Rozet. Verdeeld over verschillende thema’s is exclusief historisch Vitesse-materiaal te bewonderen. Proef tot slot de Vitesse-gerechten in restaurant Momento, op de begane grond van Rozet. De expositie is gratis toegankelijk.

Aansluitend op de bijzondere tentoonstelling 125 jaar Vitesse organiseren bewoners van Rozet in samenwerking met Vitesse een aantal leuke activiteiten voor jong en oud! Hieronder een greep uit het aanbod. Hou voor het complete aanbod de website www.rozet.nl/vitesse in de gaten!

Opening voor bezoekers | woensdag 24 mei | 14.00 uur
Kom als allereerste de bijzondere expositie over 125 jaar Vitesse bewonderen tijdens de officiële opening voor bezoekers op de vijfde verdieping. Gouden Vitessenaar Martin Esveld en mascotte Vito is ook aanwezig.
Ook kun je op de foto met de KNVB Beker!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig

Rondleidingen |  vanaf 24 mei elke woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Laat je rondleiden door een professionele gids en ontdek alle details en bijzonderheden van de expositie 125 jaar Vitesse!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.

Herinnering voor het leven | zaterdag 10 juni
Laat je fotograferen als echte Vitesse-supporter door professionele fotograaf Annie van Gemert. Kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren zijn welkom op de foto! Kom in jouw favoriete Vitesse-outfit en maak een herinnering voor het leven.
Meld je aan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

125 jaar Vitesse: een walk en talk met de auteur van het jubileumboek donderdag 13 juli | 20.00 uur in het Erfgoedcentrum
Ferry Reurink, schrijver van Elke dag Vitesse, neemt je mee door de tentoonstelling in Rozet. We beginnen in het Erfgoedcentrum met een kort vraaggesprek, waarin bijzondere verhalen uit de 125-jarige clubgeschiedenis worden aangehaald. Heb je zelf een leuke anekdote, prangende vraag of eens speciale foto? Er is volop gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Uiteraard bewonderen we ook de jubileumtentoonstelling op de 5e verdieping van Rozet.
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig

Speurtocht: 125 jaar Vitessegeschiedenis | dagelijks vanaf donderdag 1 juli
Jonge Vitesse-supporters ontdekken de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub tijdens een spannende speurtocht door Rozet. Deze is gratis op te halen bij Erfgoedcentrum Rozet. Ook kun je op de jeugdafdeling van alle vestigingen van de Bibliotheek Arnhem jouw eigen Vitesse-shirt ontwerpen.

Opmerking: het programma wordt nog uitgebreid dus hou deze pagina in de gaten