Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home

Meer dan een gebouw

Zoek je dé plek voor een creatieve vergadering of een onvergetelijk evenement voor je klanten? Dat kan in Rozet, dé plek waar verbindingen worden gelegd. We hebben diverse arrangementen voor uiteenlopende doeleinden.

Wil je als ondernemer bijdragen aan een sterker klimaat van Arnhem? Word partner van Rozet! De fondsen die Rozet als non-profitorganisatie dankzij deze samenwerking verwerft, worden volledig benut om de doelstellingen rond taal, kunst en erfgoed te realiseren. Lees er meer over op de pagina ANBI-status Rozet.

VIP-arrangementen

Zoek je een uniek arrangement op maat voor jouw relaties of medewerkers? Bij Rozet zijn je gasten verzekerd van een onvergetelijke ervaring! 

Rozet is een levendig cultuurhuis midden in de stad. Rozet is ook een non-profitorganisatie en goed doel met ANBI-status. Het is gevestigd in een gebouw ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Eerder riep de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) het uit tot het Beste Gebouw van Nederland. Rozet ontving van De Architect en partners de ARC14 interieur award.

Rozet is een bijzondere locatie om jouw gasten te ontvangen. Naast heerlijk eten en drinken voegen we elementen van taal, kunst en erfgoed toe aan je VIP-arrangement.

Boek nu

Neem vandaag nog contact op om zeker te zijn van een onvergetelijke ervaring. We zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Vul svp reserveringsformulier in of mail naar zakelijk@rozet.nl voor meer informatie.

VIP- of groepsarrangementen zijn te boeken vanaf 60 personen.

Netwerkborrel?

Boek nu de Historische kelders voor jouw netwerkborrel! Het succes van jouw event is onze verantwoordelijkheid.

Neem voor meer informatie contact met ons op via zakelijk@rozet.nl.