1. Home

Meer dan een gebouw

Zoek je dé plek voor een creatieve vergadering of een onvergetelijk evenement voor je klanten? Dat kan in Rozet, dé plek waar verbindingen worden gelegd. We hebben diverse arrangementen voor uiteenlopende doeleinden.

Wil je als ondernemer bijdragen aan een sterker klimaat van Arnhem? Word partner van Rozet! De fondsen die Rozet als non-profitorganisatie dankzij deze samenwerking verwerft, worden volledig benut om de doelstellingen rond taal, kunst en erfgoed te realiseren. Lees er meer over op de pagina ANBI-status Rozet.

Rozet in het centrum van Arnhem

Rozet is een levendig cultuurhuis midden in de stad. Rozet is ook een non-profitorganisatie en goed doel met ANBI-status. Het is gevestigd in een gebouw ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Eerder riep de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) het uit tot het Beste Gebouw van Nederland. Rozet ontving van De Architect en partners de ARC14 interieur award.

Rozet is een bijzondere locatie om, zodra het weer mag en kan, jouw gasten te ontvangen. Naast heerlijk eten en drinken kunnen we elementen van taal, kunst en erfgoed toevoegen aan je bijeenkomst.

Boek nu

Neem vandaag nog contact op om zeker te zijn van een onvergetelijke ervaring. Vul svp reserveringsformulier in, mail naar zakelijk@rozet.nl of bel 026-354 3521 voor meer informatie.

 

Netwerkborrel?

Boek nu de Historische Kelders voor jouw netwerkborrel! Het succes van jouw event is onze verantwoordelijkheid.

Neem voor meer informatie contact met ons op via zakelijk@rozet.nl.