1. Home

Altijd wat te doen voor jong en oud

Hoe oud je ook bent, bij Rozet is er altijd wat te doen. Muziek, dans en theater, literatuur, digitale media en veel meer... Van het volgen van een cursus tot aan het genieten van een mooie tentoonstelling.

Veel van onze activiteiten zijn gratis. Onze cursussen en workshops zijn betaalbaar (en met een Gelrepas krijg je korting). Blader door wat er binnenkort te doen is.

Verhalen van...

Rozet is van en voor de inwoners van Arnhem en omgeving. Lees en bekijk de verhalen, tips en ervaringen van de mensen Arnhem en omgeving. Ook lees je hier uitgelichte projecten.

Wat is jouw verhaal?

Mail naar: communicatie@rozet.nl 

Beter lezen, spreken en internetten
Tips van Anwar, José en Addy

Addy en José stapten naar een (digi)taalpunt en leerden beter lezen. Anwar leerde Nederlands, en Rozet was daarbij onmisbaar. Hun tips.

Taal, kunst en erfgoed
Taal, kunst en erfgoed

Cultuur is voor Rozet de verbinding van de samenleving door taal, kunst en erfgoed. Maar wat betekent dat? Graag vertellen we je hier meer over.

55plus
55plus activiteiten

Altijd iets te doen! In jouw wijk of in Arnhem en omgeving. Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Verhalenvangers
Verhalenvangers

Ook voor jonge helden is er veel te beleven in Rozet. Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Word dan gratis Verhalenvanger en doe mee met de activiteiten!

Topdocenten

Elke docent bij Rozet is een enthousiaste professional. Sommige docenten zijn in vaste dienst, anderen werken als freelancer of huren een lesruimte. Dat betekent in de meeste gevallen dat je aan Rozet betaalt en in andere gevallen juist aan de culturele netwerkpartners.

Naar pagina culturele netwerkpartners