1. Home
  2. Over Rozet

Toegankelijkheid gebouw en website

Rozet is er voor iedereen. Dat zie je terug in onze organisatie, in het gebouw en online. Een grote open voordeur, vriendelijke medewerkers en vrijwilligers, een verbindende trap en een lift naar alle verdiepingen. 

De toegankelijke website wordt in 2019 nog verder ontwikkeld.

Toegankelijk gebouw

Rozet staat midden in de stad en in de wijk. Het pand in het centrum van Arnhem is ontworpen door Neutelings Riedijk architecten. Met een rolstoel kun je overal komen, dankzij een gelijkvloerse entree en meerdere liften. 

Meer info over alle faciliteiten in de Rozet-gebouwen.

Toegankelijke website

De website is gebouwd door een 'drempelvrije' bouwer. Perplex uit Arnhem zorgt ervoor dat de informatie toegankelijk is voor iedereen.

De website werkt in alle browsers, op alle platforms en op alle apparaten. 

Wat betekent dat?

Het maakt niet uit of je rozet.nl bezoekt via een smartphone, met een spraakcomputer of brailleregel. De site werkt ook goed als je niet kunt muizen, door een beperking of omdat je in de trein zit. 

De websitebouwer zorgt ervoor dat er geen technische drempels zijn. 

Waarmerk Drempelvrij

De nieuwe website is dankzij de bouwer in principe drempelvrij. De teksten, afbeeldingen en video's zoveel mogelijk, maar nog niet allemaal. Na livegang van rozet.nl werken we hier verder aan in 2019. We gaan voor het Waarmerk drempelvrij.nl (**).