Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten

Rozet Rondleidingen: gebouw, Erfgoedcentrum en de stad

Rozet is een inspirerende locatie. Voor jou en mij, voor het onderwijs én voor een bedrijfsuitje of familiefeest. We vertellen je graag over taal, kunst en de spannende geschiedenis van Arnhem tijdens een rondleiding.

Het Erfgoedcentrum en Stadspanorama in Rozet zijn voor jong en oud gratis toegankelijk.  Het gebouw Rozet geeft genoeg stof om samen na te denken over architectuur en duurzaamheid. 

Kom je met een groep? Maak dan zeker gebruik van onze rondleidingen! Combineer dit bijvoorbeeld met een vergadering, een workshop of een programma op maat. Of met een bezoek aan café-restaurant Momento.

Vragen of aanmelden?

Boek een rondleiding via het formulier op de volgende pagina. Heb je nog een vraag, neem contact op via rondleiding@rozet.nl.

Impressie