1. Home
  2. Rozet in de wijk

Hier werken we mee in Klarendal & St. Marten

Het Modekwartier, de karakteristieke molen en oude, opgeknapte arbeiderswoningen: Klarendal en St. Marten hebben een uniek karakter. Rozet organiseert activiteiten, verbindt mensen en organisaties en ondersteunt de initiatiefnemers in de wijk. 

Rozet KlooiLab Thuis in de zomer

In het kader van SONSBEEK 20-24 heeft Rozet een Klooilab mediakunstproject ontwikkeld dat kinderen thuis kunnen uitvoeren.
In dit project kunnen kinderen/jongeren van 8-14 jaar een geluidstrack maken bij een van de 6 archiefbeelden van Sonsbeek beeldententoonstelling.

Maak nieuw geluid bij oude kunst!
Het geluid van Sonsbeek.
Volg de Prezi en stuur je MP3 voor 1 september naar kunstgeluid@rozet.nl

Projecten in Klarendal & St. Marten

Woon jij in Klarendal of St. Marten? Rozet is ook bij jou in de buurt actief.

Samen met bewoners en (culturele) partners organiseren we diverse projecten. We kijken wat de wensen zijn en wat nodig is en maken elk jaar een wijkgericht, cultureel programma. We zijn er voor jong en oud, dus ook voor jou. 

Meester/Gezel

Elk jaar krijgen jongeren, die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, de kans mee te doen aan het Meester/Gezelproject. Jongeren werken hierbij samen met een creatieve ondernemer uit het Modekwartier aan hun eigen fashion/designproduct. 

Lees meer over Meester/Gezel

Wijkatelier

Iedere donderdagavond vindt in het Inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat (Sint Marten) het Wijkatelier plaats. Hier kun je jezelf ontplooien door het maken van kunst. Iedereen mag meedoen. 

Lees meer over het Wijkatelier