1. Home
  2. Zakelijk

Vernieuwers van de Toekomst

In samenwerking met Rabobank Arnhem & Omstreken, Presikhaaf University en Nederrijn maakt Rozet het leerprogramma ‘Vernieuwers van de Toekomst’ mogelijk.

Vernieuwers van de Toekomst is een leerprogramma bestaande uit meerdere modules waarmee we hoogopgeleide en gemotiveerde jongeren uit Arnhem met een diverse achtergrond helpen aan een betere positie op de arbeidsmarkt. Dit is bepalend voor de toekomst van de stad Arnhem en een mooie kans voor het bedrijfsleven om nieuwe young professionals te ontdekken.

Zit je in het (voor)laatste jaar van je studie? Kom je uit Arnhem en kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het vinden van je droombaan? MELD JE AAN VOOR ‘VERNIEUWERS VAN DE TOEKOMST’! 
Na de meivakantie gaan we in Rozet aan de slag met een selecte groep van 8-10 studenten. Wil je je kansen vergroten op je droombaan? Stuur je aanmelding voor VvdT dan snel maar uiterlijk vrijdag 23 april naar vernieuwers@rozet.nl .
VvdT bestaat uit 5 avondsessies (vanaf 12 mei) en deelname is gratis. Licht bij je aanmelding toe waarom je mee wil doen aan dit leiderschapstraject en wat je er uit wil halen. Laat het ons weten via een videoboodschap, tekstueel of op welke manier dan ook.

Clubvan10
We willen dat dit leerprogramma ondersteund gaat worden door tenminste 10 Arnhemse bedrijven, de Clubvan10. De Clubvan10 verbindt zich als sponsor en supporter aan het programma. Je hebt de mogelijkheid eigen vraagstukken in te brengen en van de jongeren advies te krijgen over diversiteit binnen jouw bedrijf. Jij kunt de jongeren, die na het programma een zakelijke carrière ambiëren, als eerste een baan aanbieden. Zo maak je diversiteit letterlijk onderdeel van je bedrijf en bereik je nieuwe markten en doelgroepen.

Interesse? Wil je meer weten over ‘Vernieuwers van de Toekomst’ en hoe het voor jouw bedrijf een  meerwaarde heeft? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of  Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.