Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Zakelijk

Vernieuwers van de Toekomst

In samenwerking met Rabobank Arnhem & Omstreken en Presikhaaf University heeft Rozet het leerprogramma ‘Vernieuwers van de Toekomst’ opgezet.

Vernieuwers van de Toekomst is een leerprogramma bestaande uit meerdere modules waarmee we hoogopgeleide en gemotiveerde jongeren uit Arnhem met een diverse achtergrond helpen aan een betere positie op de arbeidsmarkt. Dit is bepalend voor de toekomst van de stad Arnhem en een mooie kans voor het bedrijfsleven om nieuwe young professionals te ontdekken.

We willen dat dit leerprogramma ondersteund gaat worden door tenminste 10 Arnhemse bedrijven, de Clubvan10. De Clubvan10 verbindt zich als sponsor en supporter aan het programma. Je hebt de mogelijkheid eigen vraagstukken in te brengen en van de jongeren advies te krijgen over diversiteit binnen jouw bedrijf. Jij kunt de jongeren, die na het programma een zakelijke carrière ambiëren, als eerste een baan aanbieden. Zo maak je diversiteit letterlijk onderdeel van je bedrijf en bereik je nieuwe markten en doelgroepen.

Interesse? Wil je meer weten over ‘Vernieuwers van de Toekomst’ en hoe het voor jouw bedrijf een  meerwaarde heeft? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of  Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.