1. Home
  2. Zakelijk

Ruimtes waar creativiteit bloeit

Laat je inspireren door de energie in het Rozetgebouw, waar jong en oud zich thuis voelt en creativiteit bloeit. Rozet zorgt met haar unieke ruimtes voor een bijzondere beleving tijdens creatieve vergaderingen, workshops en andere zakelijke en culturele evenementen.

Rozet is een non-profitinstelling. De fondsen die Rozet via verhuur ontvangt, dragen direct bij aan realisatie van onze doelstellingen op het gebied van taal, kunst en erfgoed (ANBI-status Rozet). 

Inspirerende ruimtes

Met een miljoen bezoekers per jaar en bijzondere ruimtes, is Rozet uniek in haar soort. De grote houten trappen naar beneden brengen je in het erfgoedcentrum, waar verleden, heden en toekomst bij elkaar komen. En vanwaar je de historische kelders in loopt. Deze magische kelders kunnen volledig worden ingericht voor bijeenkomsten en tentoonstellingen.

Zowel met de lift als met de houten trappen bereik je de derde, vierde en vijfde verdieping. In de zijvleugels van deze verdiepingen bevinden zich verschillende ruimtes voor uiteenlopende doeleinden.

Op de derde en vijfde verdieping vind je ook een expo die zich leent voor verschillende evenementen. Je kunt hier denken aan presentaties, debatten, tentoonstellingen en beurzen. Zelfs een pop-up store behoort tot de mogelijkheden.

Het auditorium op de vijfde verdieping is uitermate geschikt voor lezingen en/of bijeenkomsten. Bij mooi weer kunnen op het dak verbindingen worden gelegd, terwijl je ondertussen geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

Kortom: Rozet is dé plek voor jouw evenement! 

Reserveren

Persoonlijk en op maat

Het succes van jouw is onze verantwoordelijkheid. We doen er alles aan om je volledig te ontzorgen. Persoonlijk contact om samen iets moois te creëren of te organiseren, is hierbij altijd onze uitgangspunt.

Wil je jouw evenement uitbreiden met een creatieve workshop, lezing of een rondleiding door het Rozet gebouw? Dat kan!

Iedere evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons contact zorgen we voor een prijsopgave.

Lekker eten & drinken

Samen eten en/of drinken verbindt. Of je nou samen wilt ontbijten, lunchen of dineren: in Rozet is alles mogelijk. We werken hierbij samen met onze partners Momento en Dichtbij. Met liefde voor eten bereiden zij overheerlijke seizoen gerechten. De mogelijkheden zijn legio en helemaal af te stemmen op jouw wensen. We bespreken het graag met je.

Centraal in Arnhem

Rozet is centraal gelegen in de binnenstad van Arnhem. Het centraal station van Arnhem ligt op vijf minuten loopafstand van het Rozet gebouw en er stopt een bus op steenworp afstand. Ook voor bezoekers met de auto zijn we goed te bereiken. Parkeren kan in de Rozet garage. Overnachten is mogelijk bij Holiday Inn, naast het Rozet gebouw.

Goed doel

Rozet is een stichting en een non-profitinstelling. Je huurt een ruimte in ene gebouw waar veel mooie dingen gebeuren voor alle Arnhemmers. Inkomsten dienen een goed doel.

Met de fondsen die Rozet uit verhuur ontvangt maken we onze ambities op het gebied van taal, kunst en erfgoed waar (ANBI-status Rozet). 

Extra magie toevoegen aan uw eigen event of vergadering in Rozet?

Dat kan! Tijdens "Op weg naar vrijheid" is er de mogelijkheid voor jouw bedrijf om je eigen event of vergadering uit te breiden met een rondleiding langs de tentoonstelling of een aansprekende spreker te boeken.

Het succes van jouw event of vergadering is onze verantwoordelijkheid. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Extra dimensie aan uw vergadering

- Rondleiding expositie
- Aansprekende spreker
- Workshop
- Debat