Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Rondleidingen

Stadswandeling geschiedenis van sonsbeektentoonstellingen, kunstwerken in de stad

Het bronzen hert op het Willemsplein, of de graffitischilderingen op de pijlers van de Nelson Mandelabrug. Van de afgelopen 11 Sonsbeek tentoonstellingen zijn veel kunstwerken terug te vinden in Arnhem.

De wandeling start in het Erfgoedcentrum in Rozet, loopt door de binnenstad en eindigt bij de Witte Villa in park Sonsbeek.

Sommige van de werken van de Sonsbeektentoonstellingen zijn iconisch en beeldbepalend geworden. Tijdens de Sonsbeek stadswandeling ontdek je ze samen met een gids: een inkijkje in de geschiedenis van de oudste terugkerende openbare kunsttentoonstelling van Nederland.

Waar & wanneer?

• Wanneer: op afspraak, beschikbaar vanaf eind maart 2019
• Startpunt: Rozet, Kortestraat 16, 6811EP Arnhem
• Eindpunt: Witte Villa, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem 
• Prijs: €150,- (incl. btw) / 2 uur voor een groep van maximaal 15 personen. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst en verdeeld over meerdere gidsen.

Interesse?

Boek deze rondleiding via het formulier op de volgende pagina. Heb je nog een vraag, neem contact op via rondleiding@rozet.nl.

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.