Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Bibliotheekfaciliteiten

Kranten en tijdschriften in meer dan 60 talen

Gratis en onbeperkt toegang tot ruim 6.000 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in meer dan 60 talen? Dat kan nu met Pressreader! Naast een Nederlands dagblad, kan je via Pressreader kranten, lifestylebladen en vaktijdschriften raadplegen uit onder meer de VS en Saoedi-Arabië.

Hoe werkt Pressreader?

Er zijn kranten te lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo en Handelsblatt. De kranten en tijdschriften zijn actueel en er is een archief tot 60 dagen terug.

Pressreader werkt erg makkelijk via de website van Pressreader. Geen bibliotheeklid? Kom dan naar een van onze vestigingen en maak gebruik van de app op je eigen smartphone of tablet óf op een iPad Pro in de bibliotheek!

Veel leesplezier!

Pressreader via de website

Leden van de bibliotheek kunnen overal ter wereld gebruik maken van Pressreader. Surf met een laptop, computer of tablet naar library.pressdisplay.com en log in met je pasnummer bij het veld barcode.

Pressreader via de app

Ook zonder bibliotheekabonnement kan je gebruik maken van Pressreader. Download de gratis app in de App Store, Google Play of Windows Store. Neem je tablet of smartphone mee naar onze vestigingen en open de app. Maak verbinding met ons netwerk en download gratis kranten en tijdschriften. Je kunt ze daarna overal lezen.

Pressreader in de Bibliotheek 

Heb je geen smartphone of tablet ter beschikking? Kom dan naar onze vestigingen en maak gebruik van Pressreader op onze iPad Pro's.