Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Onze collectie
  4. Lenen bij een andere bibliotheek

Lenen bij een andere bibliotheek

Wil je af en toe in een bibliotheek buiten Arnhem materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, studeert of sport? Dan kan je gastlenen, gewoon op je eigen abonnement. Erg handig!

Gastlenen: hoe werkt het?

Neem bij je eerste bezoek aan de gastbibliotheek je bibliotheekpas en een geldig legitimatiebewijs mee. De bibliotheekmedewerker controleert je pas en identiteit en maakt een bibliotheekpas van de gastbibliotheek voor je aan. Hiermee kun je direct materialen lenen. 

Bij je volgende bezoek aan de gastbibliotheek heb je alleen nog de bibliotheekpas van de gastbibliotheek nodig. Je kunt in de gastbibliotheek ook reserveren en verlengen. Let op: de voorwaarden van de gastbibliotheek zijn van toepassing op de materialen die je daar leent. Wil je bij meer bibliotheken gastlenen? Dat kan natuurlijk ook! 

Met ons basis-, compleet- en jeugdabonnement kan je gastlenen. Heb je een ander abonnement en wil je gastlenen? Laat dan je abonnement omzetten. Dat kan in onze vestigingen of neem contact met ons op.

Bekijk de animatie over gastlenen