1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Speciaal voor de jeugd

Lezen, studeren en ontmoeten

Kom naar de bieb voor de fijne studieplekken, de nieuwste Young Adult-boeken en de beste tips voor je leeslijst.

Lekker lezen

Relaxen met een goed verhaal? Als je dat eenmaal hebt ervaren wil je niet anders en ja, ook voor de leeslijst kan dat! Inspiratie opdoen voordat je je leesvoer bij ons komt halen? Check deze links:

Studeren

Of je nu een presentatie wil voorbereiden of een scriptie moet schrijven bij Rozet kan het allemaal. Met goede studieplekken, wifi, computers en lekkere koffie biedt Rozet een fijne omgeving om te studeren.

Relax & luister

Liever luisteren in plaats van lezen? Online downloaden, offline luisteren. Ideaal dus voor onderweg of tijdens het sporten.

 

Ben jij al lid?

Wist je dat je tot je 18e jaar gratis lid bent van de bibliotheek? En tot je 25e betaal je voor een basisabonnement maar €22,50 per jaar. Dus voor de prijs van één mini-milkshake banaan per maand heb je toegang tot een wereld van boeken & informatie, databanken, strips, uittreksels, e-books, films, audioboeken, podcasts, oefenexamens (voor o.a. je rijbewijs), toffe events en nog veel meer!

Heb je nog geen pas? Meld je online aan of kom naar één van de vestigingen. 

 

 

Meld je online aan

Fantasy leestips

Poezië leestips

Jongin Arnhem

Jongin Arnhem is dé jongerenwebsite van Arnhem en omstreken. Op deze site vind je berichten over allerlei onderwerpen: lokaal nieuws, hulp & informatie, lifestyle, concerten, theater en de uitgaansagenda met evenementen voor jongeren in Arnhem. Zelf een bijdrage leveren aan de site door te schrijven/bloggen, fotograferen of informatie over evenementen in Arnhem aan te leveren kan ook!

Naar de site