Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Erfgoed
  3. Bezoek met je klas

Maak kennis met het Erfgoedcentrum in Rozet

Benieuwd wat het Erfgoedcentrum in Rozet allemaal te bieden heeft voor jouw leerlingen? Je kunt met je groep deelnemen aan een interessante kennismaking.

Voor scholen uit het primair en voortgezet onderwijs zijn er allerlei educatieve programma’s op het gebied van archeologie en lokaal erfgoed. Zoals deze. Plan een bezoek aan Rozet en het Erfgoedcentrum in. Of heb je een vraag? Neem contact op via erfgoededucatie@rozet.nl.

Vrouw met archeologische vondst in haar handen geeft uitleg aan een klas kinderen

Ontdek de geschiedenis

De leerlingen krijgen uitleg over erfgoed en de collectie van het erfgoedcentrum. Er komt een aantal aspecten uit de boeiende geschiedenis van Arnhem aan bod, waarbij wordt aangesloten op de belevingswereld van de leerlingen.

Na de introductie ontdekken de leerlingen zelfstandig het Erfgoedcentrum.

Voor wie, kosten & duur

Beschikbaar voor: Groep 7, Groep 8, HAVO, VMBO, VWO
Duur: 60 min
Locatie: Erfgoedcentrum Rozet

Kosten: €58,50 per uur voor een groep van maximaal 15 leerlingen. Bij grotere groepen zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld rouleren tussen afwisselende programmaonderdelen. Meer info of gelijk boeken: erfgoededucatie@rozet.nl.