Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home

Informatie

Stilte in het Rozetgebouw. Of toch niet?

Rozet is een openbaar gebouw en is dus open voor iedereen. Sommige bezoekers komen om een krant of tijdschrift te lezen, anderen nemen een kijkje in het Erfgoedcentrum en weer anderen komen boeken lenen in de bibliotheek.

Binnen de openingstijden zijn er rustige, gemiddelde en erg drukke momenten. Zo zijn de ochtenden vaak rustig, terwijl het op woensdag- en vrijdagmiddag meestal erg druk is.

Glijbaan

In de bibliotheek bevindt zich een glijbaan, die de verbinding vormt tussen de bibliotheekvloer 1 en 2. Op bepaalde dagdelen is deze glijbaan open voor kinderen. Dit levert - naast plezier van de kinderen - soms meer lawaai op dan sommige bezoekers wenselijk vinden. Medewerkers op de biebvloer proberen er op te letten dat het geluidsniveau binnen de perken blijft. Ben je op zoek naar rust? Houd dan rekening met de openingstijden van de glijbaan. De actuele openingstijden zijn te vinden op deze pagina.

Stilteruimte

Zoek je rust tijdens een druk moment? In de bibliotheek zijn meerdere plaatsen waar het relatief stil is. In het Erfgoedcentrum op verdieping -1, kun je ook terecht om op je gemak en in stilte te lezen of studeren. Op het Plein op de 3e verdieping en de balkons langs de trap zijn doorgaans rustigere plekken te vinden. We hebben recent ons WiFi netwerk verbeterd, waardoor je nu door het hele gebouw (centrum) sneller en stabieler draadloos internet hebt dan voorheen.

Alles bezet?

Wellicht is er een lokaal vrij dat je kunt gebruiken. Meld je met je verzoek bij een van de Rozetmedewerkers in de centrale hal. Zij hebben een overzicht van beschikbare lokalen. Bij mooi weer kun je ook gebruikmaken van het panoramaterras op de vijfde verdieping.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog vragen?

Stuur gerust een e-mail naar communicatie@rozet.nl