Nieuws

Boekenweek 2024: ‘Bij ons in de familie’ Boekenweek 2024: ‘Bij ons in de familie’

Boekenweek 2024: ‘Bij ons in de familie’

De Boekenweek, die we vieren tussen 16 en 24 maart, heeft het thema ‘Bij ons in de familie’. De afgelopen weken is er volop gereageerd op onze oproep om een eigen bijdrage in te zenden in de vorm van een creatief schrijfsel, illustratie of ander visueel kunstwerkje. Deze worden, net als in de voorbije jaren, door ons gebundeld in een eigen Boekenweekuitgave. Ook dit jaar ontvingen we prachtige werken in beeld en tekst. De editie van 2024 zal tijdens de aanstaande Boekenweek onthuld worden!

Gepubliceerd op: 12 maart 2024

Wereldverteldag 2024 Wereldverteldag 2024

Wereldverteldag 2024

Kom naar de Wereldverteldag op woensdag 20 maart! Het thema van dit jaar is 'Building Bridges' ofwel 'Bruggen Bouwen'. Bij zowel Rozet Kronenburg als Presikhaaf hebben we een kleurrijk programma van 13.00 tot 16.00 uur waar jij van harte voor bent uitgenodigd.

Gepubliceerd op: 07 maart 2024

Week tegen racisme Week tegen racisme

Week tegen racisme

Op 21 maart is het de internationale dag tegen racisme. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de strijd tegen racisme, dit doen we ook in Rozet. Van 21 t/m 24 maart presenteren we in Rozet een selectie van lees-, luister- en kijktips over dit onderwerp.

Gepubliceerd op: 06 maart 2024

Feestelijke (her)opening Rozetje De Laar Feestelijke (her)opening Rozetje De Laar

Feestelijke (her)opening Rozetje De Laar

Om iedereen (opnieuw) kennis te laten maken met het Rozetje in De Laar, houden we op vrijdag 22 maart van 15.00 tot 19.00 uur open huis met workshops, voorstellingen, knutselen en livemuziek van de band Elderrock! Jij bent van harte uitgenodigd. Zien we je daar?

Gepubliceerd op: 05 maart 2024

Voorleesochtend Rozetje Elderveld Voorleesochtend Rozetje Elderveld

Voorleesochtend Rozetje Elderveld

Wist je dat er bij Rozet in Elderveld iedere maandagochtend wordt voorgelezen? Dus, aan alle ouders en verzorgers met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud: wees welkom en kom langs! Iedere maandag van 08:30 tot 10:00 uur.

Gepubliceerd op: 04 maart 2024

ANBO informatiebijeenkomst Belastingaangifte ANBO informatiebijeenkomst Belastingaangifte

ANBO informatiebijeenkomst Belastingaangifte

De ANBO (Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen) organiseert samen met Rozet een bijeenkomst op dinsdag 19 maart tussen 10u en 12u, met als thema: Betaal niet te veel belasting!

Gepubliceerd op: 20 februari 2024

Dansen met een boek Dansen met een boek

Dansen met een boek

Van 24 januari 2024 t/m 3 februari vieren we weer de Nationale Voorleesdagen! Met Prentenboek van het Jaar Help! Een verrassing van Miriam Bos. Dit is een superboek om voor te lezen, maar ook bijzonder geschikt om op te dansen! Noura en Angelo van Rozet laten zien hoe je dat kan doen.

Gepubliceerd op: 29 januari 2024

Uitnacht 2024 Uitnacht 2024

Uitnacht 2024

De 6e editie van de Arnhemse Uitnacht vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 en brengt cultuur die Arnhem te bieden heeft naar een groot publiek van liefhebbers en mensen die nog niet zo bekend zijn met de kunsten. In de gehele stad én in Rozet.

Gepubliceerd op: 24 januari 2024

Kunstcafé Rozet 10 jaar: Jubileumaflevering met Jan Siebelink Kunstcafé Rozet 10 jaar: Jubileumaflevering met Jan Siebelink

Kunstcafé Rozet 10 jaar: Jubileumaflevering met Jan Siebelink

Afgelopen december was het 10 jaar geleden dat het gebouw Rozet zijn deuren opende. De wortels van de organisatie Rozet gaan eeuwen terug, maar wat deze maand echt pas 10 jaar oud is, is het Kunstcafé 55Plus. Ter gelegenheid hiervan ontvangt Rozet op donderdagochtend 25 januari de bekende Gelderse schrijver Jan Siebelink.

Gepubliceerd op: 09 januari 2024

Nieuwe locatie en openingstijden op zondag! Nieuwe locatie en openingstijden op zondag!

Nieuwe locatie en openingstijden op zondag!

Om onze bezoekers en abonnees optimaal van dienst te zijn, kent Rozet ruime openingstijden. Zelfs op zondagen kan je altijd bij één van onze vaste locaties terecht. Momenteel is dat Rozet Centrum, in het nieuwe jaar komt daar verandering in.

Gepubliceerd op: 27 december 2023

Arnhemse Held Rocco Ostermann geeft stem aan De Niemanders Arnhemse Held Rocco Ostermann geeft stem aan De Niemanders

Arnhemse Held Rocco Ostermann geeft stem aan De Niemanders

“Om als Achterhoeker zo carriere te maken in Arnhem… ik voel me ijzersterk!”

Gepubliceerd op: 14 december 2023

Onthulling Kunstroute Malburgen Onthulling Kunstroute Malburgen

Onthulling Kunstroute Malburgen

Wist je dat Malburgen meer dan 100 verschillende kunstwerken in de openbare ruimte telt? De afgelopen jaren zijn er veel kunstwerken in de wijk bijgekomen. Stichting Kunst in de publieke Ruimte heeft in samenwerking met Rozet een prachtig kunstrouteboekje gemaakt met veel informatie over de kunstwerken.

Gepubliceerd op: 13 november 2023