1. Home
  2. Nieuws

Make My City Proud

26-08-2021 -

Rozet is trots partner te zijn van het programma Make my city proud #Arnhemspirit. Burgemeester Ahmed Marcouch: ‘Jongeren zijn trotsmakende toekomstmakers die de boodschap ‘Make my City Proud’ belichamen met een Arnhemse spirit door op te staan en een vuist te maken tegen alles waardoor een kansrijke toekomst van jongeren in de steel kan knakken.’ Het antwoord, aldus burgemeester Marcouch: ‘Een langjarige investering in het leven in deze wijken – met goed wonen, onderwijs en werk, en zeker ook met veiligheid. Zonder komt ontwikkelen en leren nauwelijks van de grond.'

#Arnhemspirit

Vervelen hoeft niet dit jaar! Check het programma van Make My City Proud met super veel gratis activiteiten in verschillende wijken in Arnhem. Van toffe voetbaltoernooien tot vette Buurtjams. Van een swingende silent disco tot het bijdragen aan een betere samenleving door vrijwilligerswerk.

Zeven organisaties hebben de handen ineengeslagen om een programma samen te stellen voor jongeren in Arnhem. Check het programma makemycityproud.nl en kijk of er in jouw wijk wat tofs te doen is de komende maanden. Het programma wordt de rest van het jaar ook volop bijgewerkt met nieuwe events.

Make My City Proud is een samenwerking van AM Support, Empowering Nisa, Pactum, Presikhaaf University, Rijnstad, Rozet en Sportbedrijf Arnhem in opdracht van Gemeente Arnhem.

 

Make your city proud!

 

In augustus 2021 zijn er al twee Buurt jams georganiseerd.

Delen op social media