Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Nieuws

Opruimactie zwerfafval langs de Rijn

06-04-2019 -
Langs de Rijn ligt veel zwerfafval. Op zaterdag 6 april steken we samen de handen uit de mouwen en ruimen we het afval langs de Rijn op. Doe je ook mee?

Datum: 6 april
Tijdstip: 13.oo - 16.00 uur
Locatie: Rozet (startpunt Bartokplein)
Kosten: gratis

In het kader van ‘Arnhem Plasticvrij?’ steken we zaterdag 6 april samen de handen uit de mouwen en ruimen we het zwerfafval langs de Rijn en in stad op.

Wil je meedoen? Je kunt jezelf aanmelden via Noortje.Liebrand@rozet.nl

Kom je met een groep of kom je alleen, iedereen is welkom, jong en oud! We gaan in groepen uiteen en lopen naar de Rijn en naar verschillende plekken in de stad. Na het opruimen van het zwerfafval verzamelen we ons weer om 15.30 voor Rozet om het resultaat te bekijken. Plastic Fantastic is aanwezig om het plastic in ontvangst te nemen en te verwerken.

 

Delen op social media