Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Nieuws

Rozet Kunsttelefoon

26-03-2020 -

Geen Kunstcafé, wat nu? Laat u bellen door de Rozet Kunsttelefoon!

Beste bezoeker van het Kunstcafé,

Nu u de komende tijd geen Kunstcafé's kunt bezoeken, willen wij u toch graag met kunst in aanraking brengen. Een aantal vrijwilligers van Kunst 55+ gaan bellen met ouderen die het fijn vinden om over kunst te praten, elkaar te vertellen over wat zij mooi en interessant vinden. Over het mooiste boek dat u gelezen heeft, het schilderij dat bij u boven de bank hangt noem maar op. 

Wilt u een luister- of kijktip? Kunnen wij u aansluiten op Boek aan Huis van de bibliotheek? Wilt u een CD aan huis ontvangen met uw lievelingsmuziek of juist muziek waar de vrijwilliger u over heeft verteld? Wilt u een YouTube filmpje bekijken over een bekende kunstenaar, maar weet u niet hoe dat moet? Dat kunt u met hen bespreken en zij gaan proberen het op te lossen.

Heeft u belangstelling voor de Rozet Kunsttelefoon? Geef ons dan uw telefoonnummer door via ineke.tegelaar@rozet.nl.

Wij gaan de telefoonnummers verdelen onder de vrijwilligers. U ontvangt van ons bericht wanneer we u gaan bellen.

U kunt in het telefoongesprek aangeven of u er prijs op stelt dat we u vaker bellen. Of eventueel anderen aanmelden, waarvan u weet dat zij dit ook fijn vinden.

Let op: In verband met de wet op de privacy is het belangrijk dat u weet dat uw telefoonnummer aan vrijwilligers wordt doorgegeven.

Ik zie uw telefoonnummer graag tegemoet!
Met vriendelijke groet,
Ineke Tegelaar
ineke.tegelaar@rozet.nl

Delen op social media