Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Nieuws

Start literaire leesclub in Arnhem

29-01-2019 -

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

In Arnhem start in die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt samen met Rozet in Arnhem. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op dinsdagochtend 29 januari.


Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kun je ervoor kiezen om mee te doen.


Aanvang van de bijeenkomst is 10.30 uur, in Rozet (achterin de bibliotheek aan de grote tafel, Kortestraat 16 Arnhem). Aanmelden kan via dit formulier.


Mocht je verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kun je dit melden bij info@senia.nl. Kijk voor meer informatie ook op de website van Senia.

Delen op social media