1. Home
  2. Nieuws

The Big Draw in Arnhem – 16+17 september 2021

26-05-2021 -

Op 16 en 17 september 2021 strijkt het internationale tekenfestival ‘The Big Draw’ met het thema ‘Out of this world’ ook in Arnhem neer. Wil jouw school buiten al tekenend mystieke werelden verkennen, meldt je dan snel. De eerste workshops zijn gratis.

Het succesvolle ‘The Big Draw festival’ komt dit jaar van 16 t/m 19 september als onderdeel van The Big Draw Gelderland naar Arnhem toe. Het is een internationaal tekenfestival dat vanuit Londen wordt gecoördineerd. Ieder jaar doen er zo’n 26 landen mee en meer dan 100 steden. Ze hebben dit jaar een samenwerking met Japan op het gebied van ‘Manga en Anime Subculture’. De workshops die uit deze teken- en animatiestijl voortvloeien zullen de kinderen erg aanspreken.

Het programma voor de scholen is op donderdag 16 september en vrijdag 17 september.
Je kunt je opgeven voor een workshop van 1 a 1,5 uur. Een school kan zich aanmelden met meerdere klassen, soms hebben we een programma waar een hele school aan mee kan doen. The Big Draw heeft eigen budget om een gedeelte van de educatie gratis te verstrekken. De gratis plekken a zijn voor de eerste aanmeldingen. Als die gratis plekken vol zijn betaald de school een kleine bijdrage van 1 euro per kind per workshop.

Deze activiteiten zijn in principe altijd buiten de klas. Super Corona proof dus. De klassen gaan naar een inspirerende omgeving  met Arnhemse kunstenaars om te werken aan toffe kunstprojecten. Voor speciaal onderwijs passen we ons aan de situatie op school aan.

Wordt je enthousiast van dit festival en wil je meedoen meld je dan aan via:
Angela Vissers - Educatief medewerker - angelavissers@thebigdrawgelderland.nl  06-48274506

Meer zien en lezen? The Big Draw Gelderland – In het teken van de tekenkunst of www.thebigdrawnijmegen.nl

Delen op social media