Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Non-formeel leren

Haal je certificaat bij CLOCK!

CLOCK staat voor Collective Learning Open Curriculum Kit. Dé non formele leerweg voor culturele ondernemers, organisaties en praktijkbeoefenaars / autodidacte kunstprofessionals.

CLOCK is een internationale community van non-formals in de culturele en creatieve sector, actief in 9 Europese landen, inclusief Nederland. Zij staat voor het leren van en met elkaar.

De community gaat uit van de erkenning van vaardigheden, kennis en ervaring opgedaan in de praktijk. CLOCK wil open voor gecertificeerde kandidaten en brengt de formele en niet-formele wereld dichter bij elkaar.

Wat levert het je op?

  • CLOCK toont het niveau van praktijkbeoefenaars aan
  • CLOCK certificeert op het niveau van sectordeskundige (master), associate degree (HBO) en advanced trainee (MBO, VAVO, Havo)
  • CLOCK draagt ​​bij aan duurzame inzetbaarheid van praktijkbeoefenaars 
  • CLOCK draagt ​​bij aan diversiteit in het werkveld
  • CLOCK stimuleert talent- en loopbaanontwikkeling  

 

Hoe werkt CLOCK certificering?

Kandidaten bouwen online hun portfolio op en voorzien het andere inzicht in hun professioneel niveau.

  • Met 5 jaar praktijkervaring en zijn 4 projecten uitgevoerd in de laatste 2 jaar, kun je opgaan voor Europese certificering via het SCQF (Scottish Credit and Qualifications Framework). CLOCK valideert op drie niveaus: sectordeskundige (master), associate degree (HBO), advanced trainee (MBO, VAVO, Havo). Het masterniveau is Engelstalig.
  • Je krijgt ondersteuning van mentoren van aangezicht tot aangezicht, via skype, mail en telefoon.

 

Wie kan meedoen?

Ervaren praktijkbeoefenaars die hun CV willen upgraden. In de driedaagse CLOCK Bootcamp in april 2019 kunnen zij hun certificaat halen. Voor vragen en aanmelden neem je contact op met maribel.cocoperez@rozet.nl , angelaverdurmen@cultuurmijoost.nl en  clockyourskills@lkca.nl .

 

 

Bootcamp CLOCK in april 2019! Wees er snel bij want wij sponsoren 10 kandidaten!

De eerste 10 kandidaten die zich inschrijven voor Bootcamp CLOCK worden gesponsord. Certificering kost 1.500 euro, deze dient slechts 500 euro eigen bijdrage te betalen. 

Save the date

Op 31 januari is er een informatiebijeenkomst gepland over deze bootcamp. Locatie en tijdstip volgen.

Meer weten?

Kosten: ongeveer 1.500 euro
Duur: maximaal 2 jaar

Rozet & partners

CLOCK wordt ontwikkeld in opdracht van het European Cultural Learning Network. Dit is een samenwerkingsverband van instellingen in 9 Europese landen.

In Nederland wordt CLOCK aangeboden door een samenwerking van:

Vragen?

Neem contact op met Rozet, Maribel Coco Perez, maribel.cocoperez@rozet.nl of 026-354 31 00 of 06-5799 66 76.

Of gelijk aanmelden?

Meld je aan via de Engelstalige Clock-website.

Ik meld me nu aan!