Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk

Samen werken

Rozet werkt graag samen met organisaties die het economische, maatschappelijke en culturele klimaat van Arnhem en omgeving willen versterken. Hoe we die samenwerking vormgeven, vullen we graag samen met jou in.

Samen maken we persoonlijke ontwikkeling voor alle inwoners van Arnhem en omgeving mogelijk. Dit doen we met taal, kunst en erfgoed.

Taal, kunst en erfgoed

Onze activiteiten organiseren we vanuit onze kern: taal, kunst en erfgoed. We geloven dat we door samen te werken met onze partners de springplank kunnen zijn voor alle inwoners van Arnhem en omgeving. De springplank staat voor persoonlijke ontwikkeling op een informele manier. Ieder bepaalt voor zichzelf de manier waarop.

De springplank voor alle inwoners van Arnhem en omgeving willen we graag samen met jouw organisatie bereiken. Met onze samenwerking kunnen wij maatschappelijke programma’s uitbreiden en meer mensen helpen. Lees meer over onze missie.

De drie pijlers waar we ons de komende jaren hard voor maken zijn:

  • strijd tegen laaggeletterdheid
  • het bieden van perspectief
  • een Leven Lang Leren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dankzij een partnership met Rozet laat je zien dat jij met jouw organisatie persoonlijke ontwikkeling van de inwoners van Arnhem en omgeving een warm hart toedraagt. Samen met ons maak je het verschil!

Platform proeftuin

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging te innoveren. Door gebruik te maken van de cultuursector, kun je je blik verbreden. Dat kan helpen bij het ontwikkelen van onderscheidende producten of diensten. Rozet brengt beide partijen bij elkaar en begeleidt hen in dit proces. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan het organiseren van hackatons met een maatschappelijk vraagstuk dat in jouw organisatie leeft.

Onze tegenprestatie

Samen werken komt van twee kanten. Daarom willen we onze samenwerking met partners gezamenlijk invullen. De mogelijkheden zijn legio en we staan altijd open voor jouw ideeën. Een aantal mogelijke tegenprestaties zijn:

  • We nemen jouw bedrijfsnaam in onze on- en offline communicatie uitingen mee.
  • We organiseren een introductiedag voor doelgroepen en ondernemers.
  • 2 x per jaar een zakelijk evenement waarbij je andere ondernemers ontmoet.

Voel je je verbonden met de Arnhemse samenleving? Wil je meewerken om onze gezamenlijke droom (persoonlijke ontwikkeling met taal, kunst en erfgoed) waar te maken?

Neem gerust contact op met Caroline Verweij: caroline.verweij@rozet.nl, 06-19965645. We bespreken graag de mogelijkheden.